Skip to main content

Stárnutí je přirozený proces, který s sebou přináší řadu změn, včetně ztráty pružnosti a napětí pokožky. V dnešní době, kdy každý z nás hledá efektivní a bezpečné metody, jak zachovat mladistvý vzhled a podpořit zdraví našeho těla, se kolagen v tabletách jeví jako jedno z řešení. Tento článek vám nabídne podrobný pohled na kolagen, jeho přínosy a důvody, proč byste měli zvážit právě tablety od renomovaného výrobce RosenPharma.

RosenPharma Blog
kolagen v tabletách

Proč je kolagen důležitý?

Kolagen je hlavní strukturní protein v těle, odpovědný za pevnost, pružnost a regeneraci pokožky, vlasů, nehtů a pohybového ústrojí. S věkem se však přirozená produkce kolagenu snižuje, což vede k vzniku vrásek, oslabení kloubů a dalších známek stárnutí. Doplnění kolagenu je proto klíčové pro udržení mladistvého vzhledu a celkové vitality.

Proč kolagen v tabletách?

Tabletová forma kolagenu nabízí jednoduchý a pohodlný způsob, jak začlenit tento důležitý protein do vašeho každodenního režimu. Na rozdíl od prášků nebo nápojů, tablety jsou snadno přenosné a nevyžadují žádnou přípravu. Dále, díky přesnému dávkování, můžete být jisti, že přijímáte optimální množství kolagenu pro vaše potřeby. Pro dosažení optimálních výsledků je klíčové zvolit kolagen v tabletách, který je hydrolyzovaný.

Výhody hydrolyzovaného kolagenu

hydrolyzovaný kolagen

RosenPharma používá hydrolyzovaný kolagen, což znamená, že kolagen byl enzymaticky rozložen na menší peptidy, které jsou pro tělo snáze stravitelné a vstřebatelné.

Když organismus tráví tablety kolagenu, začíná proces, který umožňuje tělu využít přínosy tohoto důležitého proteinu. Po požití se tableta dostává do žaludku, kde se začíná rozpouštět a následně se hydrolyzovaný kolagen uvolňuje do tenkého střeva. Zde jsou menší peptidy a aminokyseliny z kolagenu absorbovány do krevního oběhu a transportovány do různých částí těla, kde jsou potřeba. Tento proces zajišťuje, že kolagen je efektivně využit pro obnovu a posílení pokožky, vlasů, nehtů a kloubních tkání. Správná absorpce a využití kolagenu je klíčové pro maximální výsledky, a proto je důležitý výběr kvalitního hydrolyzovaného kolagenu v tabletách.

hydrolyzovaný kolagen
kolagen pleť a klouby

Jak kolagen působí na pokožku a klouby

Doplnění kolagenu může významně přispět k zlepšení elasticity pokožky, což vede k redukci vrásek a jemnějšímu vzhledu. Kromě toho kolagen podporuje zdraví kloubů tím, že pomáhá obnovovat chrupavku a zvyšuje celkovou flexibilitu a pohyblivost.

Proč si vybrat naše kolagenové produkty?

RosenPharma je uznávaný výrobce s dlouholetou tradicí v oblasti farmaceutiky. S využitím nejnovějších technologií a výzkumů se specializuje na vývoj a výrobu kvalitních produktů, které podporují zdraví a pohodu. Volba kolagenu od RosenPharma znamená důvěru v kvalitu, bezpečnost a účinnost.

Kolagen v tabletách představuje praktický a efektivní způsob, jak bojovat proti známkám stárnutí a podpořit celkové zdraví vaší pokožky a kloubů. S produkty od RosenPharma můžete očekávat viditelné výsledky a kvalitu, na kterou se můžete spolehnout. 

Naše společnost RosenPharma má v nabídce 3 druhy kolagenových tablet. Tablety FORTE a KOMPLEX a SPRINT.

  • Tablety FORTE obsahují kolagen typu I, který je klíčový při podpoře pevnosti kůže, vlasů a nehtů.
  • Tablety KOMPLEX obsahují kolagen typu I. a II. a kromě zmíněných vlastností u typu I podporují kloubní činnost. Kolagen KOMPLEX navíc obsahuje vitamin C, který se podílí na přirozené kolagenové tvorbě.
  • Křupavé tablety SPRINT obsahují kolagen typu I a II, vitamin C, jehož přínos jsme si popsali a protože jde o produkt, který je určen primárně pro sportovce a při nadměrné zátěži pohybového aparátu, je doplněn o glukosamin, který udržuje pružné kloubní chrupavky. 

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies