Skip to main content

Jaro je tu, a s ním i čas, kdy se mnozí z nás rozhodnou zapojit do větších fyzických aktivit, ať už jde o běhání, jízdu na kole, turistiku nebo týmové sporty. Právě teď je nejlepší čas začít podporovat své tělo správnou kombinací klíčových doplňků stravy, aby byla regenerace efektivní a váš aktivní životní styl nebyl ničím omezen. Mezi tyto esenciální produkty patří Kolagen Sprint, hojně užívané Magnesium, šumivé tablety Zinek a vyvážený Multivitamín s minerály.

RosenPharma Blog

Kolagen Sprint jako základní kámen

Speciálně vyvinutý Kolagen Sprint je základem pro ty, kteří chtějí udržet své klouby v optimální kondici. Ideální pro běžce, cyklisty a všechny aktivní jedince, kteří pociťují zvýšenou zátěž v kloubech, zejména na kolenou. Tento produkt poskytuje nejen podporu kloubní činnosti, ale  přispívá také k rychlejší regeneraci a posiluje celkovou strukturu kloubů, chrupavek a vazů. Kolagen SPRINT ve formě chutných žvýkacích tablet je obohacen o vitamín C a o velice důležitý glukosamin.

Doplnění Minerálů - Magnesium a Zinek

Magnesium je klíčovým minerálem pro udržení svalové funkce a prevenci křečí, což je zvláště důležité při zvýšené fyzické aktivitě. Šumivé tablety Zinku pak podporují imunitní systém a mimo jiné přispívají k udržení normálního stavu kostí, vlasů, nehtů a pokožky.

Multivitamín s minerálními látkami pro komplexní podporu

Multivitamín s vyváženou kombinací vitamínů a minerálů je nezbytný pro celkovou podporu těla při sportování a aktivním životním stylu. Zajišťuje, že vaše tělo má dostatek nutriční podpory pro všechny své funkce, včetně regenerace a energetického metabolismu.

Multivitamin a minerály

Pro všechny tyto produkty navštivte náš eshop, kde nyní probíhá akce s 20% slevou až do konce dubna. Nechte se inspirovat a vybavte se na jaro plné pohybu!

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies