Skip to main content

Na trhu se objevuje novinka, která by chtěla zaplnit prázdné místo po výrobku, jež si v minulosti získal uznání díky svým přínosům pro dobré trávení a podporu žlučníku.

Chalosal - žlučníkové kapky představují nadějnou přírodní alternativu pro každého, kdo usiluje o zlepšení trávení a hledá efektivní řešení potíží spojených se žlučníkem, a jeho správné funkce.

RosenPharma Blog

Chalosal se může pochlubit sofistikovanou kompozicí přírodních extraktů a olejů

Silice mátová: Známá svými protikřečovými a karminativními vlastnostmi, efektivně ulevuje od trávicích křečí a podporuje tvorbu žluči.

Olivový olej panenský: Tento olej je ceněn pro své antioxidační účinky a podporu srdce a cév, stejně také pro příznivý vliv na trávicí systém. Je vhodný pro normální činnost gastrointestinálního traktu.

Silice eukalyptová: Poskytuje antiseptické účinky, přispívá k normální funkci žlučníku a žlučových cest.

Extrakt vrby nachové: Působí jako přírodní zdroj salicinu, který se v těle přeměňuje na salicylát. Vhodný pro normální funkce střevního traktu

Extrakt kurkumy dlouhé: Kurkumin, hlavní účinná látka kurkumy, kontroluje zánětlivé reakce a je účinný antioxidant. Podporuje trávení a normální činnost jater.

Extrakt krušiny olšové: Poskytuje mírné projímavé účinky, podporuje pravidelnou stolici a normální činnost trávicího traktu.

Jak Chalosal - žlučníkové kapky užívat

Dávkování Chalosalu by mělo být přizpůsobeno individuálním potřebám a doporučením odborníka. Kapky jsou určeny k perorálnímu užití, možné nakapat na cukr, ideálně půl hodiny před jídlem, aby se maximalizoval jejich účinek. Po dospělé a děti od 12 let je to 5-8 kapek 3x denně v časovém odstupu nejméně 5 hodin. Před použitím protřepat !

Přestože je Chalosal založen na přírodních složkách, je důležité konzultovat jeho užívání s lékařem, zejména v případě těhotenství, kojení, nebo pokud trpíte specifickými zdravotními podmínkami. Stejně jako u všech přípravků, i u Chalosalu je nutné dodržovat doporučené dávkování.

Zkroťte své trávicí problémy

Chalosal - žlučníkové kapky pro dobré trávení jsou dostupné pro všechny, kteří hledají efektivní řešení pro podporu zdraví svého žlučníku a zlepšení trávení.

Tyto inovativní kapky můžete získat přímo v e-shopu výrobce, kde jsou nabízeny za výhodnou cenu, a navíc jako bonus ke každé objednávce obdržíte dárek. Kromě e-shopu výrobce je možné Chalosal zakoupit také v jiných on-line obchodech. Pokud dáváte přednost osobnímu kontaktu, můžete kapky vyžádat ve své lékárně.

Chalosal - žlučníkové kapky přispívají dobrému trávení a jsou dostupné pro všechny, kteří hledají efektivní řešení pro podporu normální činnosti svého žlučníku, zlepšení trávení a pro normální činnost gastrointestinálního traktu.

Tyto inovativní kapky můžete získat přímo v e-shopu výrobce, kde jsou nabízeny za výhodnou cenu, a navíc jako bonus ke každé objednávce obdržíte dárek.

Kromě e-shopu výrobce je možné Chalosal zakoupit také v jiných on-line obchodech. Pokud dáváte přednost osobnímu kontaktu, můžete kapky vyžádat ve své lékárně.

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies