Skip to main content

Při ranní cestě do práce je člověku chladno a odpoledne odkládáme svršky. Většina z nás to odnese minimálně rýmou, ale v dnešní uspěchané době není na stonání čas. Proto Vám chceme připomenout několik produktů z naší Rosen rodiny, které by Vám neměli chybět pokud chcete zůstat fit!

Čím doplnit vyváženou stravu v rizikovém období?

podzim zdraví

Pro doplnění celého spektra potřebných vitamínů je tu Multivitamín s minerály.
Jde o komplexní zdroj 13-ti nejdůležitějších vitaminů a 9-ti minerálů pro zdravý organizmus. Vyvážená kombinace důležitých vitamínů a minerálů v jedné tabletě zajistí doplnění všech nezbytných složek v přesných dávkách. Tablety jsou bez fosfátů a balení vystačí na dva měsíce užívání, což je přesně to krizové podzimní období. Multivitamín pomůže organizmu rychleji nastolit rovnováhu, posílit imunitu a zůstat déle zdravý a fit.

Pokud v tomto období trpíte na bolest v krku způsobenou virem, zimou, únavou nebo zvýšenou hlasovou námahou je tu Panthenol HA – pastilky s vysokým obsahem kyseliny panthotenové. Panthenol HA je první pomoc pro hlasivky a při bolestech v krku, Praktické balení 15-ti pastilek můžete nosit všude s sebou. Pastilky se nechají volně rozpustit v ústech, mají příjemnou chuť, uleví od bolesti a zároveň díky obsahu kyseliny hyaluronové hojí podrážděná místa. Panthenol HA se vyplatí nosit všude s sebou pro případy nouze!

podzim zdraví
ROSENPHARMA BLOG

S námi Vás Podzim nezaskočí!


Trpíte-li na časté nachlazení, možná Vám schází vitamín C. Na léty prověřený a tradiční vitamín C nedá většina z při nachlazení nás dopustit. Náš Vitamín C obohacený o Rutin jsou pastilky rozpustné v ústech. Vitamín C posiluje imunitu a společně s rutinem působí jako antioxidant, zpevňuje nosní cévky a mírní otok sliznic. Další z řady našich produktů, které se Vám vejdou do kapsy. Hodí se jako první pomoc ať jste kdekoliv. Při náznaku prvního nachlazení sáhněte pro vitamín C + rutin!

Trápí Vás s příchodem podzimu rýma? Ať už jste nastydlí, máte ucpaný nos nebo se potýkáte s alergií, nemějte obavy! Pinio-Nasal oblíbené bylinné nosní kapky a sprej jsou k dostání ve všech lékárnách. Pinio-Nasal je vyroben ze směsí éterických olejů. Pečlivě vyvážená kombinace obsažených přírodních olejů posiluje imunitu a má skutečně blahodárný vliv na infekční zánětlivá onemocnění dýchacích cest, navíc má silné antioxidační účinky. Je vhodný pro nosy dospělých i nosánky dětí od 1 roku věku. Svěřte svůj nos Pinio-Nasalu, nikdy nevíte kdy se budete potřebovat zvolna nadechnout!

I na podzim je důležité dodržovat pitný režim – často se na to zapomíná. Abyste tělo dostatečně hydratovali a zároveň mu dopřáli potřebné vitamíny zařaďte do své denní rutiny naše šumivé vitamíny. Železo – Pro posílení imunity a správnou krvetvorbuZinek – Pro zdravé vlasy, nehty a pokožkuCalcium, Magnezium, Zinek – Pro zdravé kosti, svaly a pleť.

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies