Skip to main content

Přírodní síla bylin a éterických olejů také jako nosní mast

Jaro je opět konečně tu a udeřilo v plné síle. Pro nemalou část z nás to znamená rudý, oteklý nos a kapesník neustále v pohotovosti. Někdo trpí alergií, někdo má prostě jen každé jaro rýmu. Řešení existuje pro každého. Naštěstí žijeme v 21. století a to přináší mnohé výhody. Například si doma nemusíme složitě připravovat bylinné odvary či tinktury, protože na trhu vedle různých léčiv existují i přípravky šetrné a na přírodní bázi, které fungují. Mezi ty patří i Vám jistě již známý Pinio–Nasal.

Jako první jsme Vám nabídli oblíbené kapky, po nich přišel inovovaný sprej. Stále se však najde spoustu lidí, kteří mohou mít problém s užíváním kapek nebo spreje. I ten nejúčinnější sprej do nosu po delším užívání dráždí nos. Pokud jste alergici musíte tyto problémy řešit skoro celé jaro i léto. Pokud patříte mezi nás nešťastné co by svůj nos na letní sezónu raději s někým vyměnili, je tu dobrá zpráva. Pinio-Nasal díky své oblibě rozšířil produktovou řadu a na trhu je nyní k dostání příjemná bylinná mast.

Máte už nos jako v ohni z neustálého kapání kapek a stříkání sprejů?


Pinio-Nasal

Nosní bylinná mast je právě pro Vás to pravé. Maže se do okolí nosu a nosních dírek a díky eukalyptu a mátě okamžitě pocítíte, že Váš nos je opravdu Váš.

Přírodní síla bylin a éterických olejů tentokrát v podobě masti Vám uleví a vrátí Vám čich, doslova! Se směsí éterických olejů eukalyptu, máty, tymiánu, rozmarýnu, borovicového jehličí nejenom, že cítíte příjemnou, svěží vůni, ale hlavně znovu opravdu cítíte. Můžete se volně nadechnout aniž byste si museli aplikovat jakoukoliv tekutinu hluboko do bolavého nosu. Jednoduše stačí nos namazat! Navíc mast obsahuje i kyselinu hyaluronovou, a ta jak známo regeneruje a ošetřuje.

Pinio-Nasal
Pinio Nasal mast

Kombinaci bylin a kyseliny hyaluronové ocení hlavně ženy. Pokud trpíte alergiemi nebo sennou rýmou a máte popraskaný a podrážděný nos, dobře víte, že jen nosní kapky nebo sprej nestačí. Chceme se líbit, make-up na červeném popraskaném nose opravdu nevypadá dobře. Stačí, ale použít Pinio-Nasal mast. Nos je v jednom okamžiku ošetřený díky kyselině hyaluronové a zároveň samozřejmě díky éterickým olejům a bylinkám můžeme volně dýchat. Skvělá kombinace, že?

Pokud máte pocit, že Váš nos připomíná spíše válečného hrdinu a jste už unavení z používání jakýchkoliv kapek, sáhněte jednoduše po masti.

Mast Vám nejenom uleví při alergii, rýmě a pocitu ucpaného nosu, ale navíc má ještě hojivé účinky. Co víc si na jaře přát než spoustu slunce a čistý nos! Pokud se Vám nedaří zvolna se nadechnout, vyzkoušejte nový Pinio-Nasal mast a vzduch kolem Vás bude hned voňavější.

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies