Skip to main content

V tomto blogovém příspěvku se nebudeme věnovat radám a tipům jak vylepšit zdraví a jak bojovat se zdravotními neduhy. Namísto toho bychom se rádi věnovali představení naší společnosti, seznámili vás s naší cestou a vizemi. Pokud vám to přijde zajímavé, zveme vás k pročtení tohoto krátkého článku.

Jako česká farmaceutická společnost RosenPharma jsme si za cíl dali přinášet inovativní a kvalitní produkty pro zdraví a krásu, které mají reálný dopad na kvalitu života. Zaměřujeme se na vývoj a výrobu originálních a poctivých doplňků stravy, dermokosmetiky, potravin a nápojů, které se opírají o čistě přírodní bázi a pečlivě prověřené receptury. V průběhu naší cesty jsme si uvědomili, jak důležité je dodržovat nejvyšší etické a kvalitativní standardy ve všech oblastech naší činnosti. I proto jsme se stali členy České a slovenské asociace pro speciální potraviny (ČASP), která vyžaduje dodržování etického kodexu pro prodej a marketing. Kromě naší vlastní produkce také spolupracujeme se smluvními partnery a zajišťujeme výrobu a distribuci léčiv a potravních doplňků pro třetí strany.

Pokud Vás zajímají podrobnosti o našem vzniku a jaké změny nás v čase provázely, přečtěte si „O nás“.

RosenPharma Blog

Produkce s originálním a poctivým přístupem

V RosenPharma jsme nesmírně hrdí na náš český původ a dlouhou tradici v oboru farmaceutického průmyslu. Naším hlavním cílem je vytvářet produkty založené na originálních a poctivých složeních, které jsou zcela bez zbytečných chemikálií a syntetických náhražek.

Toto prohlášení není pouhá rétorika. Je to hodnota, kterou odráží každý náš výrobek a kterou lze v naší nabídce produktů jasně vidět. Na rozdíl od některých jiných výrobců v oboru, kteří mohou volit "snadnější cestu" k dosažení požadovaných vlastností svých produktů, my se vždy snažíme dodržovat naše zásady a vytvářet produkty, které jsou skutečně přínosné pro zdraví a život našich zákazníků.

Podle našeho názoru je tato filosofie často podceňována při hodnocení kvality produktů na trhu. Mnoho společností se zaměřuje na rychlý vývoj a nízké náklady na úkor kvality a účinnosti.

Mezi hlavní kategorie produktů, které nabízíme, patří:

  • Doplňky stravy: naše hlavní produkce je věnována právě doplňkům stravy. Našim zákazníkům pomáháme s podporou imunitního systém, zdraví srdce a cév, zlepšováním trávení, s optimalizací hladiny minerálů a vitamínů v těle. Naše doplňky stravy jsou založeny na čistě přírodních složkách a pečlivě vyvážených recepturách, které zohledňují potřeby lidského organizmu. Pokud bychom měli vyzdvihnout jednu TOP produktovou řadu, byly by to bezesporu kolageny. Těm se na našem blogu věnujeme v několika příspěvcích. 

  • Dermokosmetika: v oblasti dermokosmetiky nabízíme sortiment přípravků pro péči o pleť, vlasy a tělo, ale také přípravky, které bychom mohli označit jako "první pomoc". Naše produkty zahrnují anti-aging řady, které pomáhají bojovat proti stárnutí pleti, hydratační řady pro udržení optimální vlhkosti pokožky, a mnoho dalších řešení. A zmíněná první pomoc? Určitě jste se již setkali s naší řadou Pinio Nasal, nosní kapky, sprej a mast s éterickými oleji. Do stejné kategorie ale také patří produkt, který nás provází po dlouhé generace a jehož účinky využívaly už naše babičky a dědové, Octan hlinitý. Zde se musíme pochlubit, že jeho vzkříšení a opětovné umístění na trh je naše zásluha. Za zmínku stojí ještě jeden originální produkt s vlastní recepturou a sice rašelinový extrakt PELOIX®, který najdete v naší oblíbené domácí koupeli RosenSPA.

  • Potraviny a nápoje: asi nejmenší zastoupení v našich produktech, ale patří sem velmi oblíbený granulát theBRAINER®, opět originální receptura, která aktivuje pozornost a soustředění, pracovně jí nazýváme "myslící prášek".

RosenPharma produkty

Distribuce a dostupnost našich produktů

Naše produkty můžete najít ve vybraných lékárnách a specializovaných obchodech po celé České republice. Pravda je, že díky narůstající konkurenci je stále těžší s umístěním a na naše produkty se musíte jednoduše ptát. Pokud jste si oblíbili naše produkty, nebo je zatím chcete pouze vyzkoušet, je lepší se "poohlédnout" v e-shopech. V těch největších byste na nás měli narazit. Pro ty z vás, kteří nás chtějí podpořit přímo, nabízíme možnost objednat produkty v našem vlastním e-shopu. Sortiment se omezuje pouze na naší vlastní produkci, není tedy tak široký jako v ostatních lékárnách, pro naše zákazníky se ale snažíme udržovat sympatické ceny, každý měsíc nabízíme slevové akce na vybrané kategorie produktů a jako bonus ke každému nákupu získáte zdarma dárek. Momentálně je to balení Askorbová RUTIN, který přispívá k udržení normálního stavu cév a podporuje imunitní systém.

Zákazník na prvním místě

Ačkoliv to může znít jako klišé, opravdu si ceníme našich zákazníků a děláme vše pro to, aby byli maximálně spokojeni. Naše vize a snaha o inovace v oblasti zdraví a krásy jsou založeny na pečlivém naslouchání potřebám našich zákazníků a přizpůsobování našich produktů a služeb, abychom vyhověli jejich očekáváním. Vždy se snažíme poskytovat výjimečnou kvalitu, efektivitu a bezpečnost našich produktů, což nám umožňuje být nejen úspěšnou českou farmaceutickou společností, ale také společností, které zákazníci důvěřují a na kterou se mohou spolehnout v péči o jejich zdraví a krásu.

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies