Skip to main content

S velkým potěšením vám oznamujeme, že ambasadorkou naší farmaceutické firmy RosenPharma se stala modelka, herečka a moderátorka Alice Bendová. Proslavila se zejména díky roli Simony v seriálu Velmi křehké vztahy (dříve Rodinná pouta). Objevila se i ve filmech jako například Báječná léta pod psa, Sametoví vrazi, Kajínek a Špindl 1, 2 nebo v několika dílech seriálu Letiště. Dokonce si zahrála i v kanadském seriálu The Immortal. Má dvě děti a se svojí rodinou žije v Praze.

Jsme velmi rádi, že ji naše produkty zaujaly natolik, že se je rozhodla propagovat na svém oficiálním profilu na Instagramu.

Jedním z jejích oblíbených produktů je Kolagen SPRINT. Jedná se o ideální doplněk při nadměrné zátěži a pro sportovce v podobě chutných žvýkacích tablet. Kolagen SPRINT je zdrojem důležitých aminokyselin, které jsou základní součástí kloubů a vazů. Tento přípravek přispívá k udržení pružnosti kloubů, vazů a chrupavek při nadměrné zátěži. Je vhodný jak pro profesionální, tak pro rekreační sportovce. A i jako prevence k ochraně vazů a kloubů. Paní Bendové pomohl s bolavým kolenem a díky němu může zase bez problémů běhat. „Uběhla jsem tři kilometry a koleno už mě vůbec nebolelo,“ říká v jednom ze svých videí na Instagramu.

Protože se jí kolagen osvědčil, používá i doplněk stravy Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová tablety, jehož účinná kombinace přírodního kolagenu a kyseliny hyaluronové účinně vyživuje pokožku zevnitř.

Dále si oblíbila i B-komplex REPELENT, což je první repelent v tabletová formě, který využije nejen při sportu, ale i u vody a na dovolené. Tyto tablety nejenže chrání proti komárům, ale  rovněž pokrývají denní spotřebu vitamínů skupiny B. Díky tomu se paní Bendová nemusí stříkat klasickými repelenty ve spreji a vdechovat tak nezdravé chemikálie. Pro své děti využije také tabletový repelent B-komplex REPELENT pro děti.

Podpory paní Alice Bendové si velmi vážíme a těšíme se na další spolupráci.

RosenPharma Blog

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies