Skip to main content

Panthenol HA pastilky jsou vhodným řešením pro všechny, kdo trpí suchým a bolestivým krkem. Tyto pastilky obsahují panthenol, formu vitaminu B5, která se často používá jako hydratační a výživná složka v kosmetickém průmyslu.

Panthenol má schopnost pronikat hluboko do pokožky a sliznic, což z něj činí ideální volbu pro uklidnění suchého a bolestivého krku. Díky své hydratační schopnosti pomáhá zmírnit pocity napětí a suchosti v krku, a tím zlepšuje celkový komfort.

Navíc panthenol pomáhá podporovat regeneraci pokožky a sliznic. To znamená, že používání panthenolových pastilek může pomoci zabránit opakovanému výskytu suchého a bolestivého krku.

RosenPharma Blog
Panthenol HA pastilky

Dvojitá síla panthenolu a kyseliny hyaluronové

Panthenol HA pastilky

Kyselina hyaluronová (HA) je přírodní složka, která se nachází v lidském těle. Má schopnost absorbovat a udržovat vlhkost, což ji činí ideální pro udržení mladistvého a hydratovaného vzhledu pokožky.

Obě tyto složky se často používají společně, aby se poskytla pokožce dvojitá hydratace a výživa. Spojení panthenolu a kyseliny hyaluronové může pomoci zlepšit pevnost a pružnost pokožky, zmírnit výskyt vrásek a zlepšit celkový vzhled pokožky.

Snadné použití kdykoli potřebujete

panthenol HA

Panthenol HA pastilky se snadno používají. Stačí jednu pastilku vložit do úst a nechat ji pomalu rozpouštět. Tento postup lze opakovat až 6krát denně, podle potřeby.

Je důležité si uvědomit, že Panthenol HA pastilky nejsou náhradou za léčbu na předpis, pokud trpíte chronickými problémy s krkem. V takovém případě byste se měli poradit se svým lékařem.

V závěru lze říci, že panthenol pastilky jsou účinným a snadno použitelným řešením pro suchý a bolestivý krk. Díky svým hydratačním a výživným vlastnostem pomáhají uklidnit a zmírnit pocity napětí v krku, což vede k většímu pohodlí a kvalitě života.

panthenol HA

Panthenol HA a jeho přínosy zahrnují:


  • hydrataci pokožky a vlasů

  • zmírnění podráždění a zánětu
  • zlepšení pevnosti a pružnosti vlasů
  • přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání
  • příspívá k normální mentální činnosti a energetickému metabolismu
  • vhodné při zvýšené hlasové námaze (učitelé, řečníci)

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies