Skip to main content

Vsaďte na kvalitu

V posledních letech zaplavilo český trh obrovské množství produktů týkajících se péče o pleť. Tyto výrobky jsou sice mnohdy cenově velmi dostupné, ale bohužel také nekvalitní. Díky tomu možná i tápete, co si vlastně máte koupit a nepořizujete si raději nic, protože se bojíte, že byste šlápli vedle.

Česká farmaceutická firma RosenPharma vsází na kvalitu namísto kvantity a nabízí speciální produkty, díky nimž se vaší pleti dostane profesionální kosmetické péče. Jedná se o výrobky, které jsou určené jak pro kosmetická studia, tak i pro koncového zákazníka, tudíž pro každou ženu, případně i muže. Aby vaše pleť vypadala svěžejší a mladší, nemusíte totiž každý měsíc navštěvovat kosmetický salon.

Jedinečný kosmetický kolagen

Jedinečný kosmetický kolagen

Unikátní kosmetický kolagen není dostupný u jiných prodejců a zakoupíte ho pouze v internetové prodejně RosenPharma. Kosmetický kolagen KOMPLEX + HA tablety obsahuje vysoce účinnou formu čistého kolagenu typu I. a II., vitamín C a minerály. To vše dohromady vnitřně vyživí vaši pokožku, která díky tomu bude pružnější a na pohled mladší a zdravější. V tabletách přítomný vitamin C podporuje v těle procesy novotvorby kolagenu. Minerály zinek, draslík a selen pak zajišťují kvalitní výživu vlasů, nehtů i pokožky. Kyselina hyaluronová, nazývaná pro své vynikající účinky na hydrataci pokožky kyselinou mládí, pokožku výrazně hydratuje, zajišťuje její elasticitu, redukuje vrásky a podporuje růst a regeneraci vlasů.

Zapomeňte na botox!

Navraťte mládí kosmetickým kolagenem s kyselinou hyaluronovou

Sérum pro mladší vzhled

Sérum pro mladší vzhled

Pro liftingové ošetření a vyhlazení jemných obličejových vrásek můžete použít sérum Kyselina hyaluronová: sérum na lift. ošetření. Kyselině hyaluronové se přezdívá molekula mládí, protože na sebe dokáže vázat vodu, hydratuje pleť a vyhlazuje vrásky. Také urychluje hojení kůže a podporuje novotvorbu kolagenu. Kromě obličejových vrásek můžete sérum použít i na dekolt.

Kosmetický set

Kosmetický set

V případě, že vás zaujaly oba výše zmiňované produkty, můžete si pořídit cenově zvýhodněný balíček Set pro profesionální péči, který obsahuje jak Kosmetický kolagen KOMPLEX + HA tablety, tak sérum Kyselina Hyaluronová: sérum na lift. ošetření. A protože na jaře je vaše pleť po zimě unavená a je potřeba jí věnovat větší péči, připravili jsme pro vás velké dubnové slevy na produkty PROFI péče o pleť.

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies