Skip to main content

Lidská kůže je z největší části tvořena právě kolagenem, který pro ni funguje jako opora a jako její výplň. Kolagen rovněž podporuje produkci nepostradatelných proteinů jako například elastinu, díky kterému je pokožka pružná a svěží. Kolagen pomáhá změkčit staré vrásky a strie, zbavuje tělo nových vrásek a přispívá k tomu, aby pleť zůstala příjemně hydratovaná. Nejlepší kolagen na pleť se nachází v hydrolyzované formě. Jedná se o čistý nativní kolagen, který je specificky enzymaticky štěpený kolagenózou a jehož výsledkem jsou pokaždé stejné řetězce označované jako kolagenní peptidy.

Kolagen na pleť

Kolagen proti stárnutí

Kolagen přispívá ke svěží, pružné a zdravě vypadající pleti a také k mladistvému vzhledu. Díky kolagenu se vám bude tvořit méně vrásek, budete mít vyhlazenější a vypnutější pleť a zpomalíte tak proces stárnutí vaší pokožky. Kolagen na pleť pomáhá i ke zlepšení akné a problematické atopické pokožky. Jednotnou pleť s dobrou strukturou oceníte i při opalování, protože se jednodušeji opaluje a snižuje se tak riziko vzniku pigmentových skvrn na obličeji.

Kosmetický kolagen KOMPLEX v tabletách s kyselinou hyaluronovou se komfortně vstřebává a zajišťuje tak přirozený příjem kolagenu. Kosmetický kolagen Forte + kyselina hyaluronová tablety a sérum navíc obsahuje speciální sérum, které můžete pomocí masírování nanášet na drobné obličejové vrásky nebo na dekolt.

Kolagen proti stárnutí
Kolagen na vlasy

Kolagen na vlasy

Kolagen na vlasy

Pokud máte problém s kvalitou vašich vlasů, vypadají vám nebo se třepí, vsaďte na kolagen na vlasy. Ten má pozitivní vliv jak na samotné vlasy, tak i na vlasové folikuly nacházející se v pokožce hlavy. Vlasy budou nejen pevnější, ale i lesklejší a budou mít větší objem. Kolagen FORTE tablety, které obsahují systémový snadno vstřebatelný kolagen, užívejte dvakrát denně jednu tabletu během jídla. Vaše tělo ho bez problémů zpracuje a doplní tam, kde je právě potřeba, aniž by byl jakkoliv zatížen trávící trakt. Vaše vlasy i vlasová pokožka budou tak vyživené zevnitř, což se příznivě projeví na jejich zevnějšku.

Chledáte kolagen zaměřený více na pohybové potíže a bolesti kloubů?

RosenPharma Blog

Oblíbený produkt ♥ Alice Bendové

Pro zpomalení projevů stárnutí si Alice oblíbila náš Kolagen FORTE s kyselinou hyaluronovou.

RosenPharma Blog

Vlastník autorských práv: RosenPharma, a.s. ©
Zásady zpracování osobních údajů | Prohlášení o používání cookies